ClanT2K Forums  

Go Back   ClanT2K Forums > Other Gaming Clans > Halo PC Public Discussion Forum
User Name
Password
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-27-2008, 01:49 AM   #1
campus3
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 2
Intermittent Startup Problem

Every so often (A couple time a month, Note: the system is started at least once a day) when you push the CPU start button there is no single beep that usually occurs & the system fails to boot. All components are on & light up. The monitor is blank. If one shuts the CPU off & waits 30 seconds, the system will boot properly on the second or third try. After the boot everything functions properly & a systems check at Control Panel indicates no problems. The CPU is a P-III (PU-P3-500), Memory 512 OMB Ram, ATI Graphic Card w/8mb, 400W Power Supply. Nothing has been added to the system, except a new MB battery. The problem existed with Win ME & XP. Any suggestions will be appreciated.
campus3 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 01:31 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.14
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.